Stemmebrug
Stemmebrug

Stemmebrug


Vil du have en større bevidsthed om din stemme? Et større overskud til at tackle alle typer opkald? Mere nærvær og et større serviceniveau i stemmen? Evnen til at lytte dig frem til en større kundetilfredshed? Med enkle teknikker kan du levere en nærværende, personlig og effektiv formidling til din modtager. 


Dette er en effektiv workshop for alle, der dagligt benytter sin egen stemme som værktøj og som den vigtigste kanal i samspillet med kunderne og omverdenen.


På workshoppen fokuseres der på, at hver enkelt deltager i diverse øvelser opdager og udforsker hvad deres stemme og toneleje egentlig er i stand til, hvordan de skal bruge den og udnytte den på bedst mulige måde. Det at ”lytte” og bruge hørelsen er også et vigtigt område, som bliver trænet i forbindelse med stemmebrug og klar tale.


Opbygning

Som deltager vil du hele tiden være aktiv. Det skifter mellem indlæg fra underviseren og praktiske øvelser. Der er ingen forberedelse.


Vores underviser - skuespiller og instruktør Troells Toya - vil fortælle mere om korrekt brug af stemmen, hvilket potentiale hver deltagers stemme besidder og teknikker til at bruge stemmen optimalt uden at misbruge den. 


Derefter vil deltagerne i diverse øvelser benytte sig af teknikkerne, hvor de vil finde ud af, hvad deres stemme og toneleje egentlig er i stand til, hvordan de skal bruge dem og udnytte dem på bedst mulige måde.


Udbytte

Workshoppen vil gavne Jeres virksomhed og medarbejdere på mange forskellige planer. Dels vil workshoppen give Jeres medarbejdere et nærvær og et stærkere serviceniveau i stemmen og dels et overskud til at håndtere uforudsete udfordringer.


Hver deltager står med simple og brugbare teknikker til:


•Bedre formidling til modtageren

•Klar tale og derfor ingen misforståelser

•Lytte til kundens toneleje og udnytte det til at skabe større kundetilfredshed.


Vi skræddersyr hver workshop, så de passer til netop de behov I har. Vi arbejder med de områder, som I gerne vil gå i dybden med og fokusere på til selve workshoppen. På den måde sørger vi for, at både Jeres virksomhed og medarbejdere får det optimale udbytte af workshoppen.
Ring og fortæl, hvad vi kan gøre for jer:


 41 10 07 35


Download PDFForedrag &

Gå-Hjem-Møde


Ønsker Jeres virksomhed et foredrag af 1-2 timers varig-hed, som tager udgangspunkt i netop Jeres udfordringer og fokusområder?


Vi tilrettelægger et effektivt foredrag med fokus på netop Jeres aktuelle situation.


Ring og fortæl, hvad vi kan gøre for jer:


 41 10 07 35

Toya Management SMBA - Shetlandsgade 3, 2. 2300 København S - Telefon: 72 30 20 86 - Mail: svar@toyamanagement.dk

cvr. nr. 34628440 Bank: Sydbank reg. nr. 6825Kontonr. 0001014012