Præsentationsteknik
Præsentationsteknik

Præsentationsteknik og Kommunikation


Vil du lære at holde dit publikum tryllebundet, når du taler? Kom hele vejen rundt med kropssprog, stemmebrug, storytelling og performance. Præsentationsteknik med scenekunstnerens indgangsvinkel til at kommunikere.


Hvad enten det er en tale, et foredrag, salgstale eller måske en jobsamtale, så skal det være nemt og let at kunne formidle målrettet og uden præstationsangst. Med et dramatisk mindset vil du være til stede uden frygt, overspringshandlinger og bævrende stemme og kunne yde en præsentation, der får dig ud over rampen, og ind i et let, legende flow, hvor du selv er ”in charge”.


Opbygning

Workshoppen ”Præsentationsteknik og Kommunikation” er en blanding af foredrag og øvelser, hvor deltagerne vil være aktive og afprøve teknikkerne af på egen krop.


Vores underviser - skuespiller og instruktør Troells Toya - vil fortælle mere om korrekt brug af stemmen, kroppens signaler, hvordan man læser modtagerens kropssprog og hvilket potentiale hver deltagers stemme og krop besidder – og hvordan man udnytter dette potentiale bedst muligt.

 

Derefter vil deltagerne i diverse øvelser benytte sig af teknikkerne, hvor de vil finde ud af, hvad deres stemme og toneleje egentlig er i stand til, og hvordan man kan styre sit eget kropssprog og læse sin modtagers for at få en målrettet kommunikation.


Vi skræddersyr hver workshop, så de passer til netop de behov I har. Vi arbejder med de områder, som I gerne vil gå i dybden med og fokusere på til selve workshoppen. På den måde sørger vi for, at både Jeres virksomhed og medarbejdere får det optimale udbytte af workshoppen.


Udbytte

Efter denne workshop vil du have større viden og arbejdet med simple værktøjer og teknikker som vil gøre en markant positiv forskel. Dit udbytte vil bl.a. være:


Bedre formidling til modtageren

Aktivt påvirke kommunikationen med dit kropssprog og styre samtalens fremgang.

Opnå ro i forhold til overspringshandlinger, få et skarpere fokus og opnå bedre resultater.

Ring og fortæl, hvad vi kan gøre for jer:


 41 10 07 35


Download PDF


Foredrag &

Gå-Hjem-Møde


Ønsker Jeres virksomhed et foredrag af 1-2 timers varig-hed, som tager udgangspunkt i netop Jeres udfordringer og fokusområder?


Vi tilrettelægger et effektivt foredrag med fokus på netop Jeres aktuelle situation.


Ring og fortæl, hvad vi kan gøre for jer:


 41 10 07 35

Toya Management SMBA - Shetlandsgade 3, 2. 2300 København S - Telefon: 72 30 20 86 - Mail: svar@toyamanagement.dk

cvr. nr. 34628440 Bank: Sydbank reg. nr. 6825Kontonr. 0001014012