Kropssprog
Kropssprog

Kropssprog


Lær at snakke bevidst med kroppen, styrk effekten af din kommunikation og bliv en stærk formidler. Med en større viden og de rette værktøjer kan du ændre og forbedre dine performances markant. Opdag hvilket potentiale du besidder, udnyt det fuldt ud og optimér din personlige fremtræden og gennemslagskraft. 


Denne workshop er henvendt til personer som skal tale til forsamlinger, pitche idéer, sælge produkter, holde tale, undervise eller på anden måde sælge sig selv bedst muligt.


Størstedelen af menneskets kommunikation, bliver formidlet med kroppen. Derfor er det vigtigt at have en viden og forståelse for hvilke signaler man udsender, og bruge denne viden bevidst i sin kommunikation. Samtidig kan man ved at læse sin modtagers nonverbale sprog for at få skabt en troværdig og effektiv kommunikation, som målrettet rammer modtageren.


På workshoppen fokuserer vi på, at hver deltager bliver klogere på sit eget og andres kropssprog, og i en samtale kan reagere aktivt ud fra denne viden. Hver deltager bliver opmærksom på egne og andres overspringshandlinger, negativt og positivt kropssprog og får redskaberne til at kunne drage nytte af kropssprogets dynamik til at skabe kontakt og styrke sin personlige gennemslagskraft.


Opbygning

Som deltager vil du hele tiden være aktiv. Det skifter mellem indlæg fra underviseren og praktiske øvelser. Der er ingen forberedelse.


Vores underviser - skuespiller og instruktør Troells Toya - vil fortælle mere om kroppens signaler, hvordan modtagerens kropssprog skal læses og forstås samt fortælle mere om stresshåndtering.


Derefter vil der være diverse øvelser hvor deltagerne afprøver og benytter sig af teknikker, der gør det nemmere for dem at styre deres eget kropssprog


Udbytte

Efter workshoppen vil dit og dine kollegers udbytte bl.a. være:


Fokus på 50% af den kommunikation, du normalt ikke er opmærksom på.

Aktivt påvirke kommunikationen med dit kropssprog og styre samtalens fremgang.

Opnå ro i forhold til overspringshandlinger, få et skarpere fokus og opnå bedre resultater.

En friere og gladere performer


Vi skræddersyr hver workshop, så de passer til netop de behov I har. Vi arbejder med de områder, som I gerne vil gå i dybden med og fokusere på til selve workshoppen. På den måde sørger vi for, at både Jeres virksomhed og medarbejdere får det optimale udbytte af workshoppen.
Ring ogfortæl, hvad vi kan gøre for jer:


 41 10 07 35


Download PDFForedrag &

Gå-Hjem-Møde


Ønsker Jeres virksomhed et foredrag af 1-2 timers varig-hed, som tager udgangspunkt i netop Jeres udfordringer og fokusområder?


Vi tilrettelægger et effektivt foredrag med fokus på netop Jeres aktuelle situation.


Ring og fortæl hvad vi kan gøre for jer:


 41 10 07 35

Toya Management SMBA - Shetlandsgade 3, 2. 2300 København S - Telefon: 72 30 20 86 - Mail: svar@toyamanagement.dk

cvr. nr. 34628440 Bank: Sydbank reg. nr. 6825Kontonr. 0001014012