Testimonials

Testimonials


"Gør det stort, gør det grimt" Citat Troells Toya.Her er et udpluk af testimonials fra tidligere deltagere:


"Troells Toya er kropssprog; og han formidler kropssprogets historie, så det bliver nærværende og relevant. Kropssproget er ofte grænseoverskridende, men i selskab med Troells er det trygt at gå skridtet videre. Troells nærvær og tilstedeværelse i rummet lokker en med ud i kropssprogets mange facetter."


HR-partner Carit Abrahamsson, Alka Forsikring"Vi har aldrig grinet så meget, som vi gjorde hos Jer. Det var den rigtige blanding af at prøve grænser af og nede på jorden. Samtidig var det fedt, at vi kunne kombinere både aktivitet samt spisning på samme lokation.  Alt i alt var det rigtigt hyggeligt og skuespillerne var rigtig dygtige."


CFO Carina Brogaard, Illum


"I mit netværk af kvindelige journalister er vi flere, der jævnligt holder foredrag og optræder på TV. Vi ville gerne blive endnu bedre til at brænde igennem over for publikum, og det har Troels Toyas foredrag og tilhørende øvelser i den grad hjulpet os med. Han lærte os at slappe af og have det sjovt i ellers pressede situationer, og der er ingen tvivl om, at vi alle efter denne aften er blevet endnu bedre performere. Hans uformelle og positive facon gav alle mod på at kaste sig ud på dybt vand."

 

Helle Vincentz, forfatter & journalist


”Troells er ikke kun en fantastisk pædagog, men også et skønt, jordnært og inspirerende menneske, man kan blive klog af på mange måder. Det er et stort privilegium at kende og arbejde med Troells.”


Christian Bergmann, Skuespiller fra Odense Teaterskole


I forbindelse med planlægningen af vores store årskonference i 2005 med cirka 1.100 kunder, følte vi at der var behov for at der skulle ske noget nyt og anderledes, som erstatning for vores traditionelle "one-man- business-speak".

 

Vi havde et stort behov for at informere vores vigtige kunder om vores nye tiltag i markedet, vi havde også behov for at fortælle kunderne hvordan året var gået, og hvordan vi så at det kommende år kunne blive endnu bedre - med kundernes hjælp. Informationerne skulle pakkes ind på en professionel og sjov måde.

 

Kontakten til Troells Toya blev skabt, og et særdeles spændende samarbejde blev indledt hvor vi erhvervsfolk under kyndig coaching af Troells hurtigt kom på - kontrolleret - dybt vand. Vi arbejdede intenst i disse workshops i et par måneder op til vores årskonference, hvor vi aldrig var i tvivl om at Troells havde troen på os, selv når musikken og replikkerne ikke ville helt som vi ville - og krydret med Troells' helt fantastiske professionalisme, humor og ideer nåede vi frem til nogle resultater som vi aldrig selv have turde drømme om.

 

Disse workshops genoptog vi igen året efter til den nye årskonference, og nu med endnu mere skøre påfund, endnu mere skøre tekster, og endnu mere skøre kostumer - alt sammen takket være Troells.

Faktisk havde vi nu fået så meget tro på os selv at da Troells foreslog at vi også lavede en videofilm som oplæg til vores sceneoptræden var vi klar - og vi har aldrig nogensinde i Alm. Brands historie oplevet så mange positive tilkendegivelser fra vores kunder som vi fik her.

 

Vores samarbejde med Troells Toya varede fra 2005 til 2008. Hvert år med nye grænseoverskridelser, og hvert år med top tilbagemeldinger fra kunderne.

 

Jeg vil til enhver tid anbefale Troells Toya som coach, og jeg vil til enhver tid anbefale Troells Toya som omdrejningspunktet i jeres næste workshop.

 

Morten L. Lindgaard (EDC Salgschef i Alm. Brand 2005-2008)


"Man kan hvad man vil, det er bare at gøre det"


I skole på en søndag! Vi havde besøg af skuespiller og instruktør: Troells Toya. Troells lærte os om kropssprog, personlige zoner og holdninger. Med eksempler fra hans liv og vores alle sammens hverdag, opnåede han at få os til at forstå andre mennesker bedre. Vores kropssprog er vigtigt, fordi det er sådan vi udtrykker os overfor andre mennesker.


Hele mandagen har vi iagttaget vores klassekammerater og lærere, set efter om de giver plads til hinanden, om de har øjenkontakt og ikke mindst om de laver overspringshandlinger. Passer de på sig selv? = holder armene krydsede foran kroppen og har korslagte ben eller taler de åbent med deres kroppe.


"Vi vil alle sammen gerne være fede!"


Troells teori er, at vi alle sammen gerne vil være "fede" -altså på den fede måde. Derfor bliver vi bange for at begå fejl og er derfor ikke os selv. Med små øvelser og lege mærkede vi på vores egen krop, at vi har en meget indgroet opfattelse af rigtigt og forkert. Så devisen lyder:


"Ta' livet på dig, og lev det!"


Efter i søndags er vi f.eks. begyndt at lægge mærke til, hvordan andre giver hånd. Vi tænker mere over hvad vi gør, når vi er sammen med andre og vi er blevet mere bevidste om, hvordan kropssproget kan tolkes. Troells var både en sjov, spændende, lærerig og sød person, som vi var rigtig glade for at møde og som vi kunne tænke os at møde igen.


Hvis det er sådan at gå i skole på en søndag, så bare kom med nogle flere!

 

Elever, Strandmølleskolen Assens
Ring og hør, hvad vi kan gøre for jer:


 41 10 07 35Toya Management SMBA - Shetlandsgade 3, 2. 2300 København S - Telefon: 72 30 20 86 - Mail: svar@toyamanagement.dk

cvr. nr. 34628440 Bank: Sydbank reg. nr. 6825Kontonr. 0001014012